Pinot šedý premium je bílé suché víno. Zralé hrozny mají měděně červenou barvu, s šedavým popraškem, takže i barva vína je výrazněji nažloutlá než jantarová. Toto víno je velmi harmonické chuti a výjimečně vyvážené. Víno podáváme k pokrmům z mořských plodů, bílého masa a rybě, vychlazené na 8 - 10°C.
Bílé víno Istarska Malvazija Rossi je vyrobeno z hroznů odrůdy istrijské Malvazije. Víno má ušlechtilou zelenkavě žlutou barvu, vůni po květech akácie a ovocné tóny jablka, švestky a meruňky. Je harmonické, zaoblené v chuti s lehkou kyselinkou. Podává se vychlazené na 10 - 12°C k pečeným a smaženým rybám, mořským plodům, bílému masu a k středně tvrdým sýrům.
Dingač, červené suché víno je králem dalmátského jihu a první chorvatské víno, které má mezinárodní ochrannou známku (Geneva 1964). Je vyrobeno z odrůdy hroznů Plavac malý na poloostrově Pelješac v Chorvatsku. Má tmavě červenou barvu s inkoustovými odlesky a velmi dobrou viskozitu. Vůně je čistá s nádechem švestek, fíků a mandlí. Chuť je plnější s bohatou tříslovinou a ovocností, zušlechtěná uležením v dubových sudech. Podává se vychlazené na 17 -18°C k červenému masu, zvěřině, masu na grilu, rybám a zrajícím sýrům.
Červené suhé víno Postup je vyrobeno z hroznů odrůdy plavac malý na poloostrově Pelješac v Chorvatsku. Má granátově červenou barvu s jantarovými odlesky. Vůně je výrazná, ovocná po koření a bylinkách Mediteránu. Zvýrazněné je aroma po švestkách, fíkách a mandlích. Chuť je vyvážená s lehkou tříslovinou a svěží . Zráním v dubových sudech získává na měkkosti a pitelnosti. Podává se vychlazené na 17 - 18°C k červenému masu, zvěřině, masu na grilu, rybám a zrajícím sýrům.